ΑΓΑΠΩ ΕΙΜΑΙ

Μανού και η Μπιμπί
Το τεκνόν μετά του ωφελίμου

24 Απριλίου 2017

 

 

Πίσω από την λυμφατική φιγούρα της,τα κολλητά minι,το ξανθό καρέ,την αιώνια μαυρισμένη επιδερμίδα της και τις 12ποντες γόβες, η Μπριζίτ Τρονιέ παραμένει 64 ετών. Όπως παραμένει και γιαγιά 6 εγγονιών. Και σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, επίσης. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Μήπως σε αυτό το σημείο να σου θυμίσω πως ο επικρατέστερος –so far για Πρόεδρος της Γαλλίας είναι 39 επών; Δε χρειάζεται να έχεις τελειώσει ΜΙΤ για να βγάλεις τη διαφορά. 25 χρόνια μικρότερος από την Τρονιέ…Bingo! Εδώ, είμαστε!

Ο Μανού και η Μπιμπί- λατρεύω την εμμονική αδυναμία των Γάλλων με τα υποκοριστικά- είναι ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει γαλλικά και διεθνή Μέσα, καθώς πρόκειται σύμφωνα με πολλούς για έναν ασυνήθιστο γάμο.(Για την ιστορία η Μπριζίτ Τρονιέ ήταν η πρώην  καθηγήτρια του Μακρόν, την οποία ερωτεύτηκε στα 16 του και παντρεύτηκε στα 29 του αψηφώντας τη 25ετή διαφορά ηλικίας. Αυτό για να ξεκινήσουμε από κάπου την ρομαντική τους ιστορία.)

Ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του όταν εκείνος ήταν 16 ετών. Η σχέση τους όμως ξεκίνησε -πλατωνικά αρχικά- λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Μακρόν μπήκε στα 18. Η Μπριζίτ, που είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του, τότε ήταν παντρεμένη και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών.  Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Paris Match, τότε ο νεαρός Εμανουέλ της είχε πει: «Ό,τι και να κάνεις, θα σε παντρευτώ»! Ενώ ο Μακρόν είχε μετακομίσει στο Παρίσι, οι δυο τους συνέχισαν τις επαφές, μιλούσαν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο και τελικά, οι αντιστάσεις της κάμφθηκαν, χώρισε τον άντρα της και μετακόμισε στην πρωτεύουσα για να είναι με τον νεαρό Μανουέλ που της είχε κλέψει την καρδιά. Ο Μακρόν την παντρεύτηκε όντως το 2007 και έγινε έτσι… θετός παππούς στα εγγόνια της.

Πολλοί βιάστηκαν να “ξεσκίσουν’ την εικόνα της 64χρονης Μπριζίτ και μέλλουσας Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Ηθικοτραφή ζωύφια που τρέφονται από τον ψευδοπουριτανισμό άρχισαν να μιλούν για μία «γραφική σταφιδιασμένη γιαγιά» που ονειρεύεται να περπατήσει στα καλογυαλισμένα πατώματα του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Ο Μανού -πέρα από τις πολιτικές συνιστώσες- φαίνεται κι απ την φάτσα του είναι προφανώς συνδεδεμένος ακόμα με ομφάλιο λώρο. Ε, και; Ο μόνος είναι; Τουλάχιστον αυτός και το γνωρίζει και το παντρεύτηκε το σύνδρομο του…

‘Ολα τα -ντόπια και διεθνή-γερούνδια που κυκλοφορούν με τις “εγγονές” τους δεν διεγείρουν τη χορδή της ντροπής; Πουρότεκνα -με μόνιμο σύνδρομο βαψομαλλιά Πυγμαλίωνα- που ξεφτιλίζονται δημοσίως σε club, ξαπλώστρες κι ερωτευμένα” post στα social media αγκαλιά με τις κατά 20- 30 χρόνια “λατρείες” τους γιατί δεν μας ενοχλούν; Που πήγαν οι καταγγελτικές κορώνες, εκεί;

Η  ωμά αυτοσαρκαστική και ειλικρινής Μπριζίτ Τρονιέ επιμένει πως: «Πρέπει ο Εμανουέλ να κερδίσει τώρα τις εκλογές. Φαντάζεστε πώς θα είμαι στη φάτσα το 2022;»  Νομίζω μπορεί να κοιμάται ήσυχη… 

Στις 7 Μαίου -το αταίριαστο αυτό ζευγάρι μάλλον θα διαβεί το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων και ο μικρός Μακρόν λογικά θα γίνει ο νεότερος Πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλίας. Το βράδυ θα το γιoρτάσει με σαμπάνια και επινίκειο sex  με την ώριμη Μπιμπί του. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν- διαβάζω- θεωρείται μάλλον ωραίος στη Γαλλία και πολλά κεφάλια γυρίζουν στο πέρασμά του. Ωραίο κι αφροδισιακό. Ειδικά αν είσαι -ή μάλλον καλύτερα σε κάνει ο κατά 20 χρόνια  νεότερος σύζυγός σου- να είσαι σίγουρη πως  το υποκείμενο του πόθου σου δεν έχει μάτια για άλλη.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Γαλλίας  ξαναθυμίζω πως είναι 39 ετών. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει η 64 χρονη συμβία του. Αυτοί οι δύο δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον…Τους ζηλεύω. Για τον ανορθόδοξο έρωτά τους, για το κόντρα στο ρεύμα πνεύμα τους  και για το κοινό τους όραμα. 

Μόνη μου αντίρρηση τα κιλά της. Να πάρει 6-7 κιλάκια. Να τσιτώσει λίγο το μαγουλάκι. Και επίσης να κόψει τα solarium… 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply