ΕΙΜΑΙ ΜΕΝ and SEX and DRAMA

Είμαι Κακό Kορίτσι!
…και κάνω πράγματα που κάνουν τα Κακά Κορίτσια και σίγουρα περνώ καλύτερα από σένα!

2 Οκτωβρίου 2016

Οι γεννήτορές μου, με έκαναν να πιστεύω ότι το παν στη ζωή είναι να είσαι ειλικρινής, έντιμος, ηθικός, εργατικός, σωστός άνθρωπος σε όλα σου. Να μην μπορεί κανείς να βρει στο χαρακτήρα σου έστω και το παραμικρό ψεγάδι, ούτε να σε κατηγορήσει για κάποιο από τα ανθρώπινα ελαττώματα. Έτσι  Ευτυχισμένη και Κυρία θα μπορείς να κυκλοφορείς στις ατραπούς του βίου σου με ένα κούτελο καθαρό σαν τον ουρανό των Ιμαλαΐων.

Με αυτά τα μυαλά έφτασα στα 40+ μου και, κοιτώντας το είδωλό μου στον καθρέφτη, τραγουδώ μικρές παραλλαγές του χιπ χοπ ζεϊμπέκικου που  κάποτε στείλαμε στη Γιουροβίζιον «Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά» (κατά προτίμηση σε χειρονομία μούντζας!).

Είναι και τα σημάδια που μου στέλνει η ζωή τελευταία.

Tις προάλλες, ένας τρελαμένος οδηγός επειδή τόλμησα και διαμαρτυρήθηκα που παραβίασε το STOP, βγήκε από το αυτοκίνητό του και άνοιξε την πόρτα του δικού μου, απειλώντας να με σπάσει στο ξύλο.

‘Ενας  πολλά υποσχόμενος τύπος που «κοβόταν» για πάρτη μου και ξημεροβραδιαζόταν κανα δίμηνο στο φλερτ και στις υποσχέσεις  την έκανε με μεγαλύτερη επιτυχία κι απ τον Χουντίνι!.

Οι ένοικοι του πάνω διαμερίσματος αφήνουν τα βρωμόπαιδά τους να παίζουν μπάσκετ μέσα στο σπίτι, κατά προτίμηση Σαββατοκύριακα και αργίες στις 3 το μεσημέρι, αλλά όταν διαμαρτυρήθηκα στο διαχειριστή, με έβγαλαν τρελή και ο χασάπης μου ύστερα από χρόνια τυφλής εμπιστοσύνης μού πάσαρε κάτι μπριζόλες που ούτε λυσασμένο απ’ την πείνα Ντόπερμαν δεν θα άγγιζε!

Για να μην μιλήσω για όσους εκδότες- εργοδότες μου χρωστάνε δεδουλευμένα….

 

Τα νέα ήθη και οι κυρίως οι μετα-ΔΝΤ συμπεριφορές γκρεμίζουν όλη την «καλή καγαθή» κοσμοθεωρία μου. Έτσι, λίγο πριν να χρειαστώ επειγόντως τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία ψυχικής υγείας πρέπει να σας το εξολογηθώ. Κουράστηκα!

Είναι εξουθενωτικό να παίζεις μονίμως το ρόλο του μικρού, λευκού αγγέλου που προσπαθεί να εμποδίσει τις δυνάμεις του… κακού να κυριεύσουν τον κόσμο. Και επικίνδυνο. Αφού η μεγαλοθυμία, η αξιοπρέπεια  και η καλή σου προ-διάθεση περνιούνται για αδυναμία και ηλιθιότητα!

Αυτό το μονίμως clean cut στιλάκι του καλού παιδιού, ας το παραδεχτούμε, καταντάει από βαρετό εως αντιπαθητικό. Επίσης, η στάση ζωής «καλό κορίτσι» πολλές φορές δεν έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτοί που με αντιπαθούν συνεχίζουν να το κάνουν, και μάλιστα με μεγαλύτερη ζέση, και εκείνοι που είναι ούτως ή άλλως ημίονοι είναι ακόμα πιο απαίσιοι μαζί μου.

Όταν κλείνεις συνέχεια τα μάτια, το στόμα και τα αφτιά στις «στραβές» των άλλων, όταν δεν βάζεις κανένα όριο στο πώς μπορούν να σου συμπεριφέρονται και αν δικαιολογείς διαρκώς τα αδικαιολόγητα, είναι σαν να σηκώνεις πανό που γράφει: «Είμαι θύμα, λιώστε με». Και με αυτό το μήνυμα ανοίγεις το δρόμο για να σε κάνουν κάποια στιγμή… χαλάκι εξώπορτας. Όλοι να σκουπίζουν τις λάσπες τους επάνω σου.

Έπειτα από πολλές νοητικές περιπλανήσεις είναι  το αυτονόητο σοκάρει με την απλότητα και την αποτελεσματικότητά του. Αποφάσισα να είμαι καλή με τους καλούς και φρικτή με τους με τους φρικτούς. Το καλό κορίτσι δεν μένει πια εδώ, μετακόμισε. Η καινούργια… ενοικιάστρια φοράει τα λευκά φτερά της ή την κόκκινη διαβολική ουρίτσα της, ανάλογα με την περίπτωση. Και να δεις έτσι πώς εξαφανίζονται οι ταχυπαλμίες, οι ημικρανίες και οι αϋπνίες…

Και μετά θυμήθηκα και τη  Ζα ζα  Γκαμπόρ  αυτή την εκκεντρική τρελόγρια-star του Χόλιγουντ, 98 ετών σήμερα, με 9 γάμους κι 8 διαζύγια έχει πει την φράση που αποφάσισα ότι θα είναι τo Μάντρα μου για  το 2016.

 «Όταν είμαι καλή είμαι πολύ καλή αλλά όταν είμαι κακιά είμαι ακόμη καλύτερη!»

Και μάλλον δίκιο έχει αφού η στάση ζωής «Καλό Κορίτσι» δεν  φαίνεται να είχε κανένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια.

Αυτοί που με αντιπαθούν/ εκμεταλλεύονται/ πληγώνουν/ φτύνουν/ στενοχωρούν συνεχίζουν να το κάνουν, και μάλιστα με μεγαλύτερη ζέση, και εκείνοι που είναι ούτως ή άλλως γαιδούρια είναι ακόμα πιο απαίσιοι μαζί μου. Το ίδιο ισχύει -φυσικά- και για τα γκομενικά.

‘Oταν κλείνεις συνέχεια τα μάτια, το στόμα και τα αφτιά στις «στραβές» των άλλων, όταν δεν βάζεις κανένα όριο στο πώς μπορούν να σου συμπεριφέρονται και αν δικαιολογείς διαρκώς τα αδικαιολόγητα, είναι σαν να σηκώνεις πανό που γράφει: «Είμαι θύμα, λιώστε με».

Αν νιώθεις κι εσύ κάπως έτσι, λοιπόν, ας μην χάσεις άλλο χρόνο. Μετά, λοιπόν, την αποδόμηση του κράτους, της οικονομίας, της γεύσης, ήρθε η ώρα να αποδομήσεις και το καλό κορίτσι που κρύβεις μέσα σου. Κι αυτή τη φορά χωρίς υστερικές εκρήξεις ή σπαραξικάρδιες εξομολογήσεις.  Πάρε αφορμή τώρα που είναι αρχή του χειμώνα και να δεις που θα τον περάσεις …τσαλακώνοντας και όχι «σιδερώνοντας»…σεντόνια.

‘Eχοντας  απογοητευτεί από θεωρίες καλής νεράιδας και  αναλύσεις που στάζουν μέλι κατεβαίνω με ριζοσπαστική πρόταση: Γίνε πιο Αλέξις Κόλμπι Κάρινγκτον- ναι σωστά διαβάζεις – ΚΑΚΟ κορίτσι και δεν θα χάσεις!

flat800x800070f-u2

 

Να, 8 κανόνες που εφαρμόζουν τα Κακά Κορίτσια και περνούν καλύτερα απ΄όλες μας!

 

Το κακό κορίτσι…

 1. Αγαπά (πολύ) και προστατεύει τον εαυτό της. Δεν έχει ανάγκη από περαστικούς Σωματοφύλακες για να την σώσουν. Από τα καταναλωτικά της  δικαιώματα μέχρι την αντισύλληψη και από τη διαχείριση του πορτοφολιού της μέχρι το πόσες βότκες θα πιει ξέρει τι είναι σωστό και μέχρι πού την παίρνει!
 2. Βάζει όρια. Στις συμπεριφορές, στις απαιτήσεις, στους συναισθηματικούς εκβιασμούς. «Ποιος είσαι αγόρι μου πού θα μπεις ότι θα χωρίσουμε αν δεν σου κάτσω με το ζόρι;»  «Μάνα, δεν σου επιτρέπω να ξαναψαχουλέψεις τα συρτάρια μου» και πάει λέγοντας… Θυμήσου όταν  δεν βάζεις κανένα όριο είναι σαν να σηκώνεις πανό που γράφει: «Είμαι θύμα, λιώστε με».
 3. Δηλώνει ξεκάθαρα τα θέλω της. Δεν  «νιαουρίζει», δεν σπάει τα νεύρα γκρινιάζοντας, δεν εκβιάζει για προσοχή κι αγάπη, δεν ζητιανεύει όσα θέλει.

 

Απλά ζητάει. Με ειλικρίνεια και σταθερότητα. Γιατί η εσωτερική της φωνή της ουρλιάζει ότι πολύ απλά τα δικαιούται όλα σε αυτή τη ζωή!

 

 1. Ξέρει να δίνει τις μάχες της και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Μπορεί ό πατέρας της να θέλει να δηλώσει Ιατρική κι εκείνη Κομμωτική, μπορεί η κολλητή της να θέλει Ρέμο κι εκείνη Stan, μπορεί το αγόρι της να θέλει γάμο αλλά εκείνη να θέλει απλά να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση. Το κακό κορίτσι δεν παρασύρεται από τις επιθυμίες και τις διαθέσεις των άλλων. Τουλάχιστον όχι αν δεν πειστεί πρώτα ότι το ίδιο ακριβώς επιθυμεί κι εκείνη.
 2. Παίρνει αποστάσεις όταν κάτι ή κάποιος τη χαλάει. Aποκρύνεται χωρίς πολλές αναλύσεις -αφού ο χρόνος είναι χρήμα- κι αφήνει τη σιωπή της να μιλήσει για εκείνη.  Θα  ξαναμιλήσει όταν εκείνη θέλει με τους δικούς της όρους. Θα τοποθετηθεί για να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που έγινε δεν θα επαναληφθεί γιατί αν ξαναγίνει εκείνη δεν θα είναι εκεί.
 3. Απαιτεί -και κερδίζει- τον σεβασμό και την αφοσίωση των άλλων. Μπορεί να είναι μόλις στα 17 αλλά έχει αφήσει προ πολλού το ροζ συννεφάκι στο σπίτι και εμπιστεύεται την τετράγωνη λογική. Δεν φοβάται να παίξει στο ίδιο επίπεδο αφού ξέρει πως για να σε υπολογίζουν πρέπει να σηκώνεις το ανάστημά σου. Ασε που η πεποίθηση πως οι άντρες γουστάρουν να τους έχεις στην τσίτα και να στέκονται σε πουέντ έχει εμφυτευτεί με τσιπάκι στον σπάνιο εγκέφαλό της απ τα 12 της…
 4. Κάνει sex μόνο όταν εκείνη νιώσει έτοιμη, με όποιον θέλει και με συνθήκες που δεν βάζουν σε περιπέτειες την σωματική και ψυχική της υγεία.
 5. Φλερτάρει πολύ, κάνει το αίμα των αντρών να τρέχει πιο γρήγορα στις φλέβες τους και χρησιμοποιεί συχνά την ερωτική  ζήλια για να πετύχει αυτό που θέλει, γνωρίζοντας ότι οι άντρες από τότε που φοράνε πάνα τα κάνουν πάνω τους όταν δουν ένα κορίτσι δυναμικό, γεμάτο, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

 

Sorry που στο χαλάω- αλλά  τα Κακά Κορίτσια  είναι sexy.

 

kako koritsi2

(Εxtra bonus)

Και 4 λόγοι γιατί οι άντρες γουστάρουν πιο πολύ τα κακά κορίτσια

 

 1. Οι άντρες εκτός από το -ποιο είναι το σκόρδο- ποιο είναι το κρεμμύδι- μπερδεύουν το κακό με το sexy. Στο μετρητή σεξουλικότητας το πράγμα πάει ως εξής: Το κακό είναι άτακτο και το άτακτο είναι sexy. (Eνώ το καλό είναι προβλέψιμο, άρα βαρετό)
 1. Τα αγόρια είναι παίκτες και θέλουν να παίρνουν ρίσκα.Όταν συμπληρώνουν δελτίο τζόκερ, όταν χαθούν οδηγώντας στα χιονισμένα δρομάκια του χωριού, όταν ζητούν το τηλέφωνο της  «άτακτης της παρέας» νιώθουν ότι παίζουν τυχερό παιχνίδι. Ε, η πιθανότητα να τους κάτσει η Θεά- μοιάζει με το να τους κάτσει το 21 στο Black Jack! Βingo! Κέρδισαν το κακό κορίτσι!
 1. Τα κακά κορίτσια είναι τελικά …Καλά

…στο κρεβάτι. Sorry good girls, αλλά είναι αλήθεια. Όλοι οι άντρες αγαπούν τον κίνδυνο, το ρίσκο, το πρόστυχο, το ανήθικο έστω και σαν concept, σαν φαντασίωση.

 

Κάτω απ΄τα παπλώματα μόνο ένα κακό κορίτσι φοράει sexy εσώρουχα, λέει λόγια που ζητούν πιπέρι στο στόμα  και ακούγεται να βαριανασαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες…

 

 1. Οι άντρες γοητεύονται από τις ζόρικες που τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη πριν καν βγουν για τον πρώτο freddo. Το αβέβαιο τους φτιάχνει. Η αντίσταση, η προσπάθεια, ο αγώνας κατάκτησης έχει άλλη νοστιμιά αν πρώτα σου έχει βγει το λάδι!

Είσαι έτοιμη να βάλεις υποψηφιότητα για την Κόλαση;

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply