ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ ΜΕΝ and SEX and DRAMA

Εσύ θέλω να μην γίνεις ΠΟΤΕ αυτός ο άντρας

21 Οκτωβρίου 2017

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ άδικες τις γενικεύσεις,  αλλά άμα τα έχεις τα χρονάκια σου και δεν ζεις στο αρκτικό τοπίο των σχέσεων, σου είναι εύκολο να κατηγοριοποιήσεις  μερικούς τύπους  ανδρών οι οποίοι με τα  συμπεριφορικά χαρακτηριστικά τους  βλάπτουν σοβαρά την…υγεία και εξαφανίζουν  τα συστατικά της ισορροπίας και της πληρότητας στη ζωή μας.

Εις το όνομα της καψούρας  διαπράττονται μεγάλα εγκλήματα στις ερωτικές σχέσεις. Ευτυχώς, όμως, ο έρωτας παρά τις ευθείες βολές εναντίον  και τις αντιξοότητες παραμένει η κινητήριος δύναμη για τα πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή.

Ποιες είναι οι  αρσενικές μύγες που ξεχωρίζουν μέσα στο λευκό, αγνό 0% γάλα των διαπροσωπικών σχέσεων και πρέπει να τις πετάξεις τώρα έξω από το ποτήρι της ζωής σου;

 

1.Betterum Than’Youicus (O κορυφαίος!)

First runner στον διαγωνισμό της υπεροψίας και του ελιτισμού, αυτός ο Μικρός μισαλλόδοξος Πρίγκηπας  ήρθε στη ζωή σου για να σου δώσει τη χαρά να γίνεις το χαλάκι πάνω στο οποίο που θα σκουπίζει τα bespoκe παπούτσια του. Απορώ πως σου κάνει την τιμή να κοιτάξει κάτω από την αυτοκρατορική μύτη του. Οι εραλδεικές αναφορές στην ευγενική του καταγωγή, στους επώνυμους φίλους του και στο vip σύμπαν του είναι πιο συχνές κι από τους χτύπους της καρδιάς του. Έχει κατακτήσει, αποκτήσει, οδηγήσει επισκεφτεί, φορέσει, γνωρίσει, π#δ#ξει, δοκιμάσει τα σπουδαιότερα πράγματα του πλανήτη Γη. Ίσως και άλλων άγνωστων πλανητών,  τώρα που το καλοσκέφτομαι. Αλήθεια…Ποια έχει το κουράγιο να τον κοιτάξει στα μάτια και να του χαρίσει ένα αρκουδάκι για να μην φοβάται πια τα βράδια που δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς την παιδική του κουβέρτα και τα φαντάσματα των  πρώην;

2.Dudicus Skrutzious (Το θύμα του Δ.Ν.Τ.)

Με ύφος μισοκακομοίρογλου και role model τον Βασιλάκη Καίλα, αυτό το καθημαγμένο οικονομικά αγόρι, δεν έχει ποτέ χρήματα  πάνω του, απεχθάνεται τα δώρα, δεν ανοίγει για τίποτα και για καμία το πορτοφόλι του. Αντιθέτως πάντα έχει μία καλή αφορμή για σε αποτρέψει από shopping, traveling και paying! Όμως, η τελευταία mini Μoet στο ψυγείο Σου, η τελευταία φέτα καπνιστού σολωμού και πάλι στο ψυγείο Σου  και τα ρέστα από την βενζίνη του αυτοκινήτου Σου  πάντα «εξαφανίζονται» όταν αυτή η μετενσάρκωση του Εμπενίζερ Σκρουτζ  βρίσκεται στο χώρο. Το πορτοφόλι Του  το έχει -τυχαία αλλά μόνιμα- ξεχάσει στο σπίτι, όμως δεν ξεχνά ποτέ να παραπονεθεί για το πανάκριβο ενοίκιο της μεζονέτας του , για την  παράλογα ακριβή συνδρομή στο γυμναστήριό του και για την σκληρή χρηματοοικονομική τιμωρία της Τρόικας στην Ελλάδα. Μην τον δεις σαν παρία του καταναλωτισμού. Αντιμετώπισέ τον σαν ασθενή , με σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο ρήμα «πληρώνω» .

3.Amigus Anaksiopistus (Ο μη βασιστείς ποτέ επάνω του)

Δεν είσαι ποτέ σίγουρη αν:  θα έρθει  στο ραντεβού, θα  προλάβει το αεροπλάνο, θα εμφανιστεί στον γάμο σας! Οι υποσχέσεις για αυτόν είναι σαν τις νιφάδες του χιονιού. Εκατομμύρια, αλλά λιώνουν αμέσως. Πάντα κάτι τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ό του έτυχε και πάντα είναι αδύνατον να ειδοποιήσει. Το ένα λεπτό γι αυτόν σημαίνει «κάποτε» και το σήμερα «από εδώ ως την αιωνιότητα». Η ζωή μαζί του θα είναι σαν προθεσμιακή κατάθεση εν καιρώ υποτίμησης ή πτώχευσης.

4.In’lovum with paliatzourikus (Ο αρχαιολάγνος)

Αυτό το αγόρι – ροκφόρ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να ζει σε ένα σπίτι – Μουσείο, ωδή στα γνήσια 70s , να φοράει τα κοστούμια που του κάνουν τα τελευταία 30 χρόνια, να κοιμάται με τις πρώην των φίλων του, να τρώει τις πέντε ημερών μπάμιες της μαμάς του, και να σε πηγαίνει σε κάτι ξεχασμένα κουτούκια με καρτούτσα και μπακαλιαράκια. Το παρελθόν είναι η μόνη αξία που αναγνωρίζει και αυτό το πιστοποιεί και η μυρωδιά κλεισούρας που αναδύει τόσο η κοινωνική του ζωή όσο και η μούχλα που έχει πιάσει η εικόνα του.

5.Hommo pantoflicus (Ο παντοφλιασμένος)

Μεγαλύτερη άποψη έχει ακόμη και  το αντικολλητικό τηγάνι της κουζίνας σου από αυτόν. Έκανε καλή δουλειά η μανούλα του. Ο τύπος  slipper – ελληνιστί παντόφλα- ( από το έχει φάει πολύ παντόφλα για να «εκπαιδευτεί») έχει μία άποψη- εκκρεμές , η οποία εύκολα αλλάζει ανάλογα με το ποιος του απευθύνει τον λόγο και ποιόν θέλει να εντυπωσιάσει. Κι έτσι εύκολα κατατάσσεται στην κατηγορία που η ζωολογία χαρακτηρίζει Ασπόνδυλα!

6.Pieholus Gigantum (Ο φαφλατάς)

Είναι ο τύπος που δεν μπορεί να κρατήσει – κυριολεκτικά και μεταφορικά το στόμα του -κλειστό. Μιλάει στο σινεμά, μιλάει στην εκκλησία, μιλάει στην ενός λεπτού σιγή. Αποκαλύπτει μυστικά, εξομολογήσεις, βιομηχανικά επαγγελματικά μυστικά και βέβαια όλα όσα γίνονται στη ζωή και την κρεβατοκάμαρα σας. ( Τώρα ξέρεις γιατί οι φίλοι του σε κοιτούν με νόημα). Είναι χρήσιμος μόνο για να του πεις «εμπιστευτικά» όλα όσα θέλεις να μάθουν όλοι!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply